Een healing voor jezelf

 

Als je ziek bent, je eenzaam  of depressief voelt,  weinig energie hebt en niet in staat om jezelf te motiveren, kun je de Engelen om hun helende ondersteuning te vragen.

  

Spreid je vleugels, ook als je moe bent...

en weet dat de engelen de wind onder je vleugels zullen zijn totdat jijzelf weer in je kracht staat.

Laat de engelen je ondersteunen, laten ze je dragen als een kind


Je mag je gedragen weten door de engelen!

Stel je  lichaam, je mind/gedachten, je emoties  voor als een magneet voor de engelen healing en vraag de engelen om te helen. 
Door het richten van helende energie naar de plaats waar het nodig is. 
Stel je voor(visualiseer) dat de engelen hun vleugels en stralen van engelen-energie richten op een die plek waar jij pijn hebt, healing nodig hebt.
Als het voor jou fijner voelt kun jij je  handen plaatsen op die delen van je lichaam die het  helende licht van de engelenenergie nodig hebben kun je als het ware een helingboost geven. 
Je kunt ook visualiseren dat het helende engelenlicht direct op je emoties straalt. Doe dit meerdere keren per dag, ook als je ziek op bed ligt is het fijn om je de energie van de engelen voor te stellen.
Bedenk dat hoe meer je vraagt, hoe meer je zal ontvangen. 
Praat met je engelen.  Als je kunt, praat specifiek over je behoeften.  Je kunt hen vragen om je genezing,  je kunt hen vragen om je te troosten in tijden van verdriet . 
Je zou hen ook kunnen vragen je te helpen met je arts, healer, therapeut samen te werken in het genezingsproces. 
De engelen wachten op jou....zij kunnen alleen helpen als je hen vraagt.